Klinikken - (Klik for at åbne/lukke)

Middagspause: 12-13
Telefontider:
Klinikken ejes og drives af kiropraktorerne:
Jesper Villekold Andersen og Anne Hau
Klinikkens adresse:
RygCenter Skjern Aps.
Bredgade 38, 2. sal
DK-6900 Skjern

Vi har elevator fra gadeplan.

Kontakt:

Telefon:
  +045 9735 3611
Fax:      +045 9735 0867
Mail:   klinik@rygcenterskjern.dk


Medarbejdere:
Reception: Grethe m. fl.
Behandlere:
Se "Personale" nedenfor.


Registre:
CVR: 19 00 58 95
Åbningstider:
Massage: Vi kan også tilbyde Massage, Kranio-Sakral terapi og Zoneterapi .
Disse kan bookes på telefon mellem kl 8.00-9.00 eller på vort nye online-booking system.
RygCenter Skjern er en moderne Kiropraktor klinik, hvor tværfaglighed er en selvfølge. Vi overtog klinikken i 1993 og har meget stor erfaring med akutte og kroniske  smerter i hele bevægeapparatet. Vi har samlet et team af dygtige kiropraktorer, fysioterapeuter, fysiurgiske massører, kranio-sakral terapeuter og en heilpraktiker for at nævne de væsentligste uddannelser i teamet. Dette gør, at uanset hvilken behandling du vælger at begynde med, vil der kunne trækkes på de øvriges ekspertise om nødvendigt. Du vil være i gode varme hænder hele vejen i dit forløb.
Hvis du oplever problemer med at logge ind på en tidligere oprettet konto, så kontroller at din antivirus/firewall ikke spærrer adgangen til serveren https://w3.kircacs.dk

Kontroller også at dit mailprogram ikke behandler svar mailen, som du skal modtage for at ændre password, som spam.
Hvis du oplever problemer med at logge ind...

Personale

Anne Hau
Kiropraktor siden 1990
Bjarne Nielsen
Fysioterapeut
Sportsskader
Jacob Fløe Aaskov
Kiropraktor
Jesper Villekold Andersen
Kiropraktor siden 1990,
Certificeret DNS instruktør
2007, kursusarrangør
Grethe Hessellund
Kliniksekretær
Susanne Holdgaard er uddannet kranio-sakral-terapeut ved KST-Akademiet i Silkeborg og er RAB-godkendt som sådan. Susanne har haft klinik i Hammel i 8 år, men er flyttet til Vestjylland og ansat her i klinikken i maj 2014. Hun har erfaring med at behandle både babyer, børn og voksne. Hun er også fysiurgisk massør og RAB-godkendt FDZ-zoneterapeut og har taget kurser i øre-akupunktur. Susanne er juni 2015 blevet færdig med uddannelsen som Heilpraktiker som klinikken også tilbyder nu.
Anne Marie Jensen er uddannet lægeeksamineret massør fra Skolen for Idrætsmassage i Fredericia i år 2000. Hun har haft klinik i Skjern siden. Hun er RAB-godkendt af BFM i 2009, hvilket vil sige at hun er godkendt alternativ behandler. Sideløbende har hun taget kranio-sakral terapi uddannelsen ved KST-Akademiet i Silkeborg og er certificeret behandler af både voksne, børn og babyer. Er blevet RAB-godkendt af Foreningen af Kranio-sakral Terapeuter i 2010. Anne Marie har ud over massør- og KST-uddannelsen taget kursus i øreakupunktur, kinesio-taping og ”Mad som behandler” ved Mia Damhus 2010-2012
Anne Marie Jensen
Massør siden 2000
Susanne Holdgaard
Kranio-sakral-terapeut
Iwona Wojcik er uddannet fysioterapeut og massør i Polen og har arbejdet som sådan fra 2002- 2010. Hun har en Master-overbygning som fysioterapeut og har fået autorisation til at arbejde som fysioterapeut i Danmark i 2010 og har været i klinikken siden 1. april 2011. Iwona har taget uddannelsen som kranio-sakral-terapeut fra KST-Akademiet i Silkeborg i juni 2013. Hun arbejder som massør, fysioterapeut og kranio-sakral-terapeut.
Iwona Wojcik
Fysioterapeut og massør
siden 2002
Anne Marie Jensen er uddannet lægeeksamineret massør fra Skolen for Idrætsmassage i Fredericia i år 2000. Hun har haft klinik i Skjern til hun blev ansat på RygCenter Skjern januar 2016. Hun er RAB-godkendt af BFM i 2009, hvilket vil sige at hun er godkendt alternativ behandler. Sideløbende har hun taget kranio-sakral terapi uddannelsen ved KST-Akademiet i Silkeborg og er certificeret behandler af både voksne, børn og babyer. Er blevet RAB-godkendt af Foreningen af Kranio-sakral Terapeuter i 2010. Anne Marie har ud over massør- og KST-uddannelsen taget kursus i øreakupunktur, kinesio-taping og ”Mad som behandler” ved Mia Damhus 2010-2012
Jesper V. Andersen blev færdig uddannet som Kiropraktor fra Anglo-European College of Chiropractic, England i 1990
DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilization) instruktør uddannet 2007, Prag.
Han har gennem årene efteruddannet sig løbende og har bla. Inkluderet arvævs behandling og diverse behandling metoder af alle vævstyper ud over gængs kiropraktisk manipulations behandling. Gennem DNS har han lært meget om vigtigheden af kvaliteten i Central Nerve Systemets kontrol og fået mange redskaber til at hjælpe ”styresystem” så stabilitetstræning og daglige aktiviteter kan udføres optimalt. Han er i gang med at udvide ekspertisen indenfor den CNS baserede tilgang til behandling af bevægeapparatet gennem kurser hos Z-Health.

Anne Hau blev færdig uddannet som Kiropraktor fra Anglo-European College of Chiropractic, England i 1990.
Hun har løbende efteruddannet sig bla. indenfor bløddels teknikker som arvævs behandling og akupunktur. Holdningskorrektion anvendes flittigt. Senest er hun ved at efteruddanne sig indenfor Central Nerve Systems baseret tilgang til behandling af bevægeapparatet gennem kurser hos Z-Health.
Henriette Jensen
Massør siden 2008
Henriette Jensen er uddannet lægeeksamineret massør fra Massageskolen i Århus i 2008 og har siden været ansat i klinikken. Efterfølgende har hun taget kursus i ansigtsmassage, hot-stone massage og bindevævs-massage.
Grethe Hessellund tager telefonen og booker tider. Bestiller dine røntgenbilleder og scanninger, hvis du har fået dem foretaget andre steder. Så husk at fortælle hende det.
Hun tager også  imod og administrerer dine bevillinger/visitationer fra din forsikring og/eller sundhedsforsikring. Husk at blive godkendt til behandling inden du kommer første gang til undersøgelse og behandling.
Hold musen over billeder:
for at læse mere.
Bjarne Nielsen  blev uddannet Fysioterapeut i Esbjerg i 2007. Han har været ansat på klinikken siden.
Han har videreuddannet sig indenfor:
- træning
    - holdtræning
    - individuel træning
- Kinesiotape
- IMS-akupunktur (muskelakupunktur)
- ANT (nervevævsudspænding)
- Dynamic Neuromuscular Stabiliozation (DNS) incl. Refleks Lokomotion Stimulation
- El-terapi behandling (ultralyd, laser, tens)
- Manuel correction behandling
Jacob Fløe Aaskov uddannet kiropraktor fra SDU Odense, Begynder hos RCS 1. februar 2019
Susanne Holdgaard er uddannet kranio-sakral-terapeut ved KST-Akademiet i Silkeborg og er RAB-godkendt som sådan. Susanne har haft klinik i Hammel i 8 år, men er flyttet til Vestjylland og ansat i klinikken i maj 2014, og ansat på RygCenter Skjern d. 1. maj 2015 Hun har erfaring med at behandle både babyer, børn og voksne. Hun er også fysiurgisk massør og RAB-godkendt FDZ-zoneterapeut og har taget kurser i øre-akupunktur. Susanne er juni 2015 blevet færdig med uddannelsen som Heilpraktiker som klinikken også tilbyder nu.
Trine Mikkelsen
Massør siden 2016
Iwona Wojcik er uddannet fysioterapeut og massør i Polen og har arbejdet som sådan fra 2002- 2010. Hun har en Master-overbygning som fysioterapeut og har fået autorisation til at arbejde som fysioterapeut i Danmark siden  2010 og arbejdet som sådan siden d. 1. april 2011, senest på RygCenter Skjern siden d. 1. maj 2015. Iwona har taget uddannelsen som kranio-sakral-terapeut fra KST-Akademiet i Silkeborg i juni 2013. Hun arbejder som massør, fysioterapeut og kranio-sakral-terapeut.
Trine blev uddannet Eksamineret Sportsmassør i 2016 og yderligere Sportsterapeut i 2017. Derfor anvender hun også Kinesiotaping og akupunktur nåle ved behov, hvis der f.eks. skulle være sportsskader eller overbelastninger der kræver lidt ekstra. Trine er ivrig fodboldspiller og badmintonspiller så hun har stor personlig erfaring med sport og de ømme steder det kan give. Hun passer også vores telefon ind imellem.

Find os på foto

Vi har klinik i Bredgade, lige overfor stationen og Fakta i Skjern
Kør i bil efter den hvide pil.
Parkering i gården.


Følg den gule pil, hvis du er gående.


Vi bor på 2. sal, markeret med grønt.


Billedet er set fra Nord-vest.

Find os på kort

Klik på oversigtskortet: for at zoome tæt på.

Forside

RygCenter
Aps.
Tværfaglig Kiropraktor Klinik
Skjern
 


Menu