Henriette Jensen er uddannet lægeeksamineret massør fra Massageskolen i Århus i 2008 og har siden været ansat i klinikken. Efterfølgende har hun taget kursus i ansigtsmassage, hot-stone massage og bindevævs-massage.
Iwona Wojcik er uddannet fysioterapeut og massør i Polen og har arbejdet som sådan fra 2002- 2010. Hun har en Master-overbygning som fysioterapeut og har fået autorisation til at arbejde som fysioterapeut i Danmark i 2010 og har været i klinikken siden 1. april 2011. Iwona har taget uddannelsen som kranio-sakral-terapeut fra KST-Akademiet i Silkeborg i juni 2013. Hun arbejder som massør, fysioterapeut og kranio-sakral-terapeut.
Sygeforsikringen ”Danmark” giver tilskud til fysioterapi (husk lægehenvisning).
Susanne Holdgaard er uddannet kranio-sakral-terapeut ved KST-Akademiet i Silkeborg og er RAB-godkendt som sådan. Susanne har haft klinik i Hammel i 8 år, men er flyttet til Vestjylland og ansat her i klinikken i maj 2014. Hun har erfaring med at behandle både babyer, børn og voksne. Hun er også fysiurgisk massør og RAB-godkendt FDZ-zoneterapeut og har taget kurser i øre-akupunktur. Susanne er juni 2015 blevet færdig med uddannelsen som Heilpraktiker som klinikken også tilbyder nu.
Sygeforsikringen ”Danmark” giver tilskud til zoneterapi.
Anne Marie Jensen er uddannet lægeeksamineret massør fra Skolen for Idrætsmassage i Fredericia i år 2000. Hun har haft klinik i Skjern siden. Hun er RAB-godkendt af BFM i 2009, hvilket vil sige at hun er godkendt alternativ behandler. Sideløbende har hun taget kranio-sakral terapi uddannelsen ved KST-Akademiet i Silkeborg og er certificeret behandler af både voksne, børn og babyer. Er blevet RAB-godkendt af Foreningen af Kranio-sakral Terapeuter i 2010. Anne Marie har ud over massør- og KST-uddannelsen taget kursus i øreakupunktur, kinesio-taping og ”Mad som behandler” ved Mia Damhus 2010-2012.
Anne Marie er i flexjob pr. 01.01.2016 efter et cykeluheld i 2013 - hun vil delvis være i receptionen og lave kranio-sakral terapi og øreakupunktur.
logo
Massører - En del af RygCenter Skjern
© Copyright 2016 - Fysiurgisk Massør Anne Marie Jensen